Prepared [eller hur det stavas]

Kl 19.50

Jahapp…då var kvällen kommen och skönt det. Ikväll ska jag och mannen nämligen och ÄNTLIGEN se fortsättningen på Game Of Thrones. Så himla långt uppehåll så härligt att serien kommer igång igen :smile:

Förresten så har jag lagt in massor utav mer musik på Iphonen nu, både gammalt och nytt så nu är jag ännu mera peppad för att gå. Faktiskt så att jag ser fram emot det imorgon. Är helt underbart att gå med bra musik som dunkar på…haha. Och ätit bra har jag också gjort. Funkar utmärkt att inte dricka Coca cola och allt det där…tummen upp :smile:

matwalk

Nu ska barnen i säng här om cirka en halvtimme och sen hålls det kväll här. Hörs imorgon!

One Response to “Prepared [eller hur det stavas]”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.