Regn, regn och åter regn

Kl 16.40

Här har det regnat konstant sedan typ klockan 11 idag. En himla tur att jag tog min PW som jag gjorde så jag slapp gå i regn. Åhhh…kan inte solen och värmen bara komma tillbaka? Det här vädret är ju bara för trist  :sad:

Imorgon ska det tydligen också regna typ hela dagen så imorgon kommer jag till att köra på hemmaträning istället. Har tagit ner några appar till Iphonen som jag får testa att köra med. Hoppas på att dom är bra annars får jag komma på något själv :smile:

Nåväl….barnen är iväg på sina håll. Eliott är inne hos Connie och hjälper honom med något spel och Stella är med hela sin tjejliga hemma hos Linnea och leker. Sen när dom kommer hem så är det läxorna som gäller för deras del. Ohhh…och vet ni vad? På fredag så ska båda barnen på sitt första skoldisco på kvällen. Gud så kul :smile:  Blir dock lite nervöst för mammi och pappi då det är mellan 18-21 men vi lämnar och hämtar of course och så är det ju inte så långt borta.

Nu inväntar jag mannen…som jag tycker kan komma nuuuuu :wink:

matSå här gott åt jag idag – Kyckling, keso, brocooli och paprika, morötter, champinjoner som har stått i ugnen. Barnen fick potatis och sås till istället då dom inte gillar keso och grönsaker som har varit i ugnen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.