Tjolahopp

Kl 12.00

Gissa vad?? Jo…det regnar här idag. Ingen ovanligt ju :sad:  Valde att inte ta en PW idag på grund av regnet så körde lite hemmaträning istället. Dock är det kanske inte riktigt min grej men aaaa, I did it anyway.

workout7.50 minuters helkropps träning och 15 minuters bencykling på det, blev det idag

Förresten…testade mannens nya glasögon igår för att kolla hur jag ser ut i glasögon. Ligger ju väl på sin plats för mig att gå och göra ett syntest då synen inte riktigt är som den har varit. Antar att det är åldern, man är ju inte ung längre om man säger så  [ hjälp, fyller 39 nästa torsdag liksom ] :wink:  Men vad tycker ni, passar jag i glasögon? Ni får bortse från att dessa är lite stora men ni får ju ändå ett hum liksom.

moi

Men nu ska jag se till att diska och starta tvätt och lite så där och sen får vi se vad det blir utav resten utav dagen. Kanske slutar regna så man kanske kan ta sig en promenad ändå?

One Response to “Tjolahopp”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.