Fredag och Discotime

 

Kl 11.20

Igår blev det inte många knop gjorda för min del om jag ska vara ärlig. Var riktigt lat faktiskt. Startade ett avsnitt utav Ex On The Beach och sen…ja, det var ju bara till att titta på resten för det är så himla kul att se hur dom håller på och gör bort sig haha  :wink:  Jag fixade lite här hemma, ordnade en god sallad, lämnade och hämtade Stella i kyrkan. Ja…det var i princip vad jag gjorde igår. Men någon sådan dag kan man väl få ha, eller?

Syndade gjorde jag också igår by the way :shock:  Stella hade bakat kanelbullar då hon var i kyrkan och eftersom det var hon som hade bakat dom så var jag ju ”tvungen” [? ] att smaka. Goda var dom så det hade hon gjort bra men sen slank det ner ett choklad också. Coca cola hällde jag upp i ett glas men det hällde jag dock ut igen :wink:  Den där ” äta lite vad jag vill dagen ” har jag alltså förbrukat innan helgen. Nåväl…överlever väl det :smile:

En PW blev det i alla fall idag och skönt det :smile:

pwDagens PW runda i fiiina vädret

Fredag idag då….ÄNTLIGEN enligt barnen. Ja, enligt oss vuxna också men barnen har längtat mest efter denna dagen. Ikväll ska dom nämligen på sitt allra första skoldisco som är för klass 1 upp till klass 6 och som är mellan 18-21 ikväll :smile:  Dom tycker att det ska bli sååå kul så klart. Lämna dom får jag absolut inte för dom ska gå med sina vänner. Hämta dom fick jag egentligen inte iheller men på hemvägen gav jag mig inte. Jag hämtar då punkt slut. Ska bli spännande sen att höra i alla fall :smile:

Näää…nu tänkte jag kika in till er och sen tänkte jag läsa lite. Har kommit ifrån det lite grann så får hitta tillbaka igen. Hoppas att ni får en underbar fredag :smile:

One Response to “Fredag och Discotime”

  • sockenvagenssota:

    Härligt! Här skiner solen och jag är proppmätt efter att knökat i mig massor av sallad, tror jag ska vila ner den och sedan ta en PW jag med, du inspirerar! KRAMAR och trevlig kväll <3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.