Sunny Saturday

Kl 09.20

stellisVackra lilla [ stora ] onge. Sminkad och klar inför Discot igår. Eliott vill inte vara med på foto så ofta därför blir det mest Stella som visas då hon ännu älskar att bli fotograferad.

Barnen hade haft superkul på discot igår kväll. Kompisarna kom hit och hämtade dom så att dom hade sällskap dit och allt. Det hade dansats, lekts och umgåtts och sen var det trötta men fullt nöjda barn som jag hämtade. Nu längtar dom redan tills nästa gång :smile:  Synd att det bara är 1 gång om året eller vad det var, ska kolla upp det där faktiskt.

Idag är det lördag och vädret har rättat till sig för nu är det sol och fint igen…underbart. Vet inte vad som sker idag ännu. Jag fick i alla fall morgonen här för mig själv i nästan en timme innan barnen vaknade. Älskar när jag får vakna till liv i lugn och ro :smile:

Får se vart dagen bär hän…just nu håller vi fortfarande morgon :wink:

2 Responses to “Sunny Saturday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.