En liten tur till Väla

Kl 12.50

Åhhhh…detta underbara väder, välkommen tillbaka och nu för att stanna hoppas jag :smile:  Ungarna är ute på sina håll. Stella är med kompisen Elliot. Hon, Elliot och hans pappa skulle cykla runt och dela ut Ödåkra lappar i brevlådorna här omkring och vår Eliott är ute med Charlie och härjar rundor. Han frågade om han fick vara i kortärmat och idag sa jag inte nej till det faktiskt.

Jag och Eliott tog oss faktiskt en liten cykeltur till Väla här innan. Köpte lite nytt till dom, byxa och tröja till Eliott och tröja till Stella. På bilden ser Stellas tröja ljusblå ut såg jag men den är faktiskt mintgrön på riktigt…haha.

stellaseliotts

Mannen sitter uppe i datorrummet just nu. Det enda stället [på stolen då alltså ] som han kan sitta i någorlunda idag. Han har haft ont i ryggen i typ 2 veckor här och igår hade det nästan släppt helt. Vad händer då? Jo, han gör en sådan enkel sak som att ta ett tangentbord och så blev något galet och det blev ännu värre i hans rygg. Så nu har en djävulsk smärta i ryggen som strålar ner i benet och kan knappt röra sig . Tala om OTUR alltså :sad:

Vi ska ha potatisgratäng, revben och sallad till middag idag så tänkte faktiskt ställa mig och göra potatisgratängen så det bara är till att hiva in den i ugnen sen…sen kanske jag sätter mig ute i trädgården med en kopp kaffe och min bok :smile:

Hoppas att ni har en bra och solig dag!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.