Accidents

Kl 11.15

Hej hej. Har inte hunnit i blogga alls igår faktiskt men nu är jag här. Vädret ute igår var underbart så spenderade en del tid i trädgården faktiskt :smile:  Hann även med en fika först med Fröken Ripa [som var evigheter sedan jag såg då hon varit på semester och sedan sjuk ]. Kul att äntligen träffas i alla fall….I missed my friend :smile:  Blev en fika till senare då med Helena i hennes trädgård och Fröken Ripa igen…haha.

Var även på Utvecklingssamtal för Eliott igår och det gick bra. Han är jätteduktig i sina ämnen och framför allt då Mattematik [det har han då verkligen inte ärvt utav mig utan av sin pappa ]. Han ska öva på att skriva lite snyggare och bättre bara men det är inte riktigt hans grej ännu…annars bara bra vilket var skönt och kul att höra. Just det…dom hade haft en diagnostiskt prov och Eliott hade haft alla rätt på det…tummen upp :smile:

mrparkourMr Parkour aka Eliott

Och ja….det är oftast så som på bilden man ser Eliott NÄR man ser honom. Man ser honom hoppandes, springandes, voltandes, klättrandes osv. Största intresset någonsin är Parkour så det är det han sysslar med så fort tillfället ges. Och med detta intresset så sker det så klart en hel del olyckor och nya sår. Jag skojjar inte….den här ungen är full utav blåmärken och sår men trots det så hindrar det inte honom. Han är på det lika fort igen. Jo, vi är oroliga över brötna kroppsdelar för det är väl bara en tidsfråga så som han håller på.

eliottHäromdagen så kom han hem med skrapad haka, eller ja, typ bredvid…och ett stort sår på benet och skrapade armar

Sen har vi Stella som inte alls hade någon tur igår efter att hon kom in efter en massa lek utomhus. Först så trillar hon hårt in i kanten på fönsterkarmen ut till trädgården. River upp ett stort sår vid sidan utav ryggen. Jag såg så klart då det hände och förstod att det där gjorde djävulskt ont :sad:

stellaSåret som blev vid sidan utav ryggen

MEN…det var inte klart med otur för hennes del där. När jag hade tröstat henne så ville hon upp där uppe för att visa sin pappa sitt sår. Och sen på väg ner för trappen….ja, hon rullade ner för hela trappen i en väldig fart och jag hann inte alls fånga upp henne [ jag gick bakom henne ]. Först trodde jag att hon bröt något [min stoooora fasa ju ] men hon slog i huvudet, skrapade ryggen och slog i baksidan på ena skinkan och låret så det blev blåmärken. Tala om otur liksom :sad:

Idag så hoppas jag på NOLL olyckor!

Sol ute idag också så ska väl fixa lite här hemma och sen ska jag nog bege mig ut i trädgården. Ska ge mig på ett ”hemmaträningspass” också efter som jag inte har tagit någon PW igår eller idag.

2 Responses to “Accidents”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.