Sunday…a lazy one

Kl 08.15

Go morron. Här är det bara jag vaken och gissar på att alla andra här hemma kommer till att sova länge idag. Vi var hemma hos Dennis och Johanna igår kväll och kom inte hem förräns runt 01 tiden nämligen. Förstår mig inte på mig själv för alltid då vi har varit iväg, druckit lite öl och så där, kommer sent i säng så vaknar jag ALLTID tidigt. Det slår aldrig fel liksom. Nåväl…vi hade i alla fall väldigt trevligt :smile:

Annars i helgen så har barnen lekt en massa…utomhus förståss. Eliott har haft fullt upp med kompisarna Lia, Diana och Attila. Det är kojjan/klubben som har gällt i ett par dagar i rad och emellanåt har dom kommit in här och lekt för att snabbt bege sig ut igen. Tycker att det är jättekul att dom har så kul vid sin kojja/klubb :smile:

Stella har också varit upptagen på sitt håll. Dock ett håll hon inte får vara på och igår fick jag höra att hon var hemma hos någon hon inte får vara hos så fick raskt hämta hem henne. Hon blev jättesur men sen lugnade hon ner sig. Idag har hon bestämt med sin kompis Elliot i alla fall.

För övrigt så blir det en sådan där ”lat dag” här idag, man är lite mör efter igår. Mannen ska jobba en del här hem ifrån, barnen lär vara på sina håll och jag lär väl pyssla lite här hemma, läsa och lite så.

Hoppas att ni får en bra dag. Ska ta och kika in hos er och se vad ni har haft för er.

moiEn bild på mig…bjuder på den trots att man inte är direkt top notch där…haha

Måste förresten länka till DET HÄR inlägget…så jäkla bra skrivet.

One Response to “Sunday…a lazy one”

  • sockenvagenssota:

    Lät ju toppen! Vi åt middag med grannarna i lördags å maken kom nog inte hem förrän 04.00 tiden, själv släpade jag mig hem så jag skulle upp och orka springa itnervaller 10.00 dagen därpå ;-P KRAM!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.