Tisdag

Kl 17.45

Phew…idag har jag inte suttit mycket men nu så. Började innan idag med att fixa på Stellas rum [ igen liksom ]. Och efter det så fortsatte jag städa resten utav hemmet och sen när barnen kom hem från skolan så har jag fått städa vidare i omgångar eftersom jag har fått pausa vid fika och middags dags.

Eliott är just nu iväg med sin farbror och sin  kusinBoxning. Hans kusin boxas ju så Eliott ville följa med för att titta och eventuellt testa på hur det är. Kanske fångas ett intresse upp…får höra då han kommer hem senare :smile:  Stella är uppe på Eliotts rum och spelar Minecraft. Hon får ju inte gå ut förräns eventuellt imorgon [beror på hur hon sköter sig ]. Hon fick vara inne både igår och idag eftersom hon gått emot både vad jag och hennes pappa säger så då får det bli så här så kanske hon lär sig. Men hon sköter sitt utegångsförbud bra faktiskt så tummen upp för det :smile:

Igår var jag och StellaMaxi och storhandlade på morgonen. Höll henne hemma från skolan eftersom hon hade hostat som en tok under hela natten. Skönt i alla fall att få hemhandlat en massa.

maxi

 

När vi hade packat upp alla varor så begav vi oss till Väla. Gick rundor och tittade och köpte byxor och tröjor till både Eliott och Stella. Vi satte oss även och fikade innan vi begav oss hemåt sen. Trevligt med bara oss två tjejer :wink:

stella

 

Onsdag imorgon och då ska StellaGymnastik borta på Norrlycke. Hon vill ju börja på det har hon sagt ett tag nu och nu har jag hört mig för så hon är välkommen imorgon för att prova och se vad hon tycker. Hoppas att hon kommer till att tycka att det är kul och vill fortsätta sen :smile:

Nåväl….det var det. Nu ska jag typ….bara vara och invänta kvällen. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.