Honest

Kl 13.15

Då var det onsdag och idag är det mannens sista jobbdag för veckan. Gött med en kort  vecka och att ha honom hemma :smile:

Barnen slutar skolan om si så där en 40 minuter och sen blir det lite fika, läxläsning med Stella och sen leker väl dom lite innan det blir middag och sen är det gymnastik dags för Stella senare. Idag blir det lax, potatis och Hollandeissås till middag…är grymt sugen på det alltså.

 

Ärlighet…ett viktigt ord tycker jag. Jag avskyr då det kommer fram att någon nära har varit oärlig. Jag avskyr, blir besviken och blir ledsen och ibland så undrar jag om jag är för snäll. Eller nej…jag vet att jag är för snäll…på gränsen till naiv ibland. Jag måste ändra på det…på mig. Jag måste sluta se gott i alla…och framför allt så ska jag aldrig mer ignorera min magkänsla.

Men detta säger jag ingenting mer men ville få ut en del utav det då det gnager.

imagesV2XHOCVD

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.