Syskonen Nilsson

Kl 19.00

Oyes…ännu en härlig dag i trädgården med sol, värme, badning och solning Och dessutom så är det dag nummer 2 som syskonen Nilsson har hållt ihop. Dom har till och med sovit tillsammans inatt. Dock blev det lite trångt och varmt för dom men eftersom dom så gärna vill så har vi bäddat med Stellas madrass inne i Eliotts rum. Dom säger att det känns lite som att sova över…haha.. Just nu har dom cyklat iväg bort vid dammarna med lite melon och dricka som matsäck och så skulle dom mysa runt där ett tag innan det är dags att komma hem. Annars har dom badat typ hela dagen.

syskonHärligt att bada så klart

Jag och mannen började kolla på en serie igår, Graceland heter den. Den kan nog bli helt ok så den fortsätter vi på sen ikväll när barnen har kommit i säng. Och imorgon är det mannens sista arbetsdag sen går han på S-E-M-E-S-T-E-R

One Response to “Syskonen Nilsson”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.