Skogen

Kl 19.45

Idag begav hela familjen [ plus Stellas kompis Elliot men han räknar vi som en familjemedlem ] sig till Duvestubbeskogen. Där grillade vi korv och majs  och barnen härjade runt en hel del. Dom fiskade laxar vid bäcken [ inte riktiga då ], byggde tummenisse bo, dom fick uppdrag att hitta grejer i skogen och lite så där. Mannen fångade en söt ekorre på kort och sen hittade vi en söt liten padda som vi döpte till Paddis. Jag och mannen karvade in K  S på en trädstam så nu finns vi där…haha. Härligt var det så det blev 3 timmar där  Kommer en massa bilder här under snart!

Nu är Eliott ute på cykel äventyr med sitt gäng kompisar och lär inte komma hem förrän 21.30 och Stella är hemma hos sin kompis som hon ska sova över hos. Senare så blir det fredagsmys här…ett bra avslut på denna dagen  Men nu…lite bilder

skogen1

skogen2

skogen3

skogen4

skogen5

skogen6

skogen7

skogen9

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.