Spontant

Kl 19.30

I lördags så gick vi hem till Dennis och Johanna vid runt…..13.30 tiden tror jag att det var. Vi skulle det för att mannen skulle fixa med en telefon som är svärmors så det skulle gå fort. Well….hmmm…..nja…..vi kom hem klockan 02….på natten då alltså…haha  Spontant brukar alltid vara roligast och så även denna gången. Svärmor var där och senare så kom Johannas systerson med flickvän och hund dit. Vi grillade, drack gott och snackade en massa och plötsligt så var klockan då 02 på natten.  Då var man liksom trött så vi rasade hem i säng medans Eliott stannade kvar för att sova där

stella

Stella med hunden Casper som var där. Ganska svårt att tro att denna tjej har haft världens hundfobi. Sååå duktig!

Igår var det definitivt en slödag….var så himla trött så vilade mig i omgångar. Det är ju inte så att man är en ungdom längre…haha. Ungarna var ute och lekte på sina håll och sen idag så har vi varit vid Piratlekplatsen här i Ödåkra, tagit en promenad och ätit lite glass ute.

Barnen är så klart ute igen och härjar runt och jag har precis städat av lite här hemma. Hemmet glöms lite då alla är lediga  Men nu får ju sommaren allt ta och komma, på riktigt då. Detta vädret som är kallar jag inte sommar. Det har regnat och blåst mycket mer än vad det har varit soliga och varma dagar…tråkigt faktiskt. Nåja…mannen har semester i nästan 3 veckor till så hoppas på väder förbättring.

gunga

Barnen vid lekplatsen idag

Ikväll ska jag och mannen fortsätta att kolla på True Detective. Vi kollade på den förut men gav upp efter 2 avsnitt för det var så grymt segt. Men sen hade vi hört att många tyckte att den var superbra så vi testade igen och jo…i tredje avsnittet blev det mer spännande och nu är vi fast.

Ha det gott!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.