Blogga?

Hua…här står det verkligen still. Måste ju verkligen ta tag i min blogg, eller hur? Jag älskar ju egentligen att blogga men hinner knappt om jag ska vara ärlig. Det är ju inte prio ett dirket….haha.

Nåväl…. imorgon kanske jag tar ett ryck. Kanske ändrar designen också så blir det kanske mer kul, aaa…får se.

Har egentligen mycket att skriva men får väl ta det imorgon. Får skriva det jag KAN skriva….jag har sagt åt mig själv att ”dra mig tillbaka” lite….för min egen skull. Framför allt på sociala medier. Ska radera en del där då det är lite som att folk har en kvar på grund utav nyfikenhet mest och så vill jag inte ha det. Funkar jag inte i riktiga livet så behöver man liksom inte nosa runt på tex Facebook.

Nu är det kväll här snart. Inväntar sonen vilken minut som helst…lite läxdax, duschning och kvällsmat.

Men hörs imorgon och då ska det bli med mycket bättre uppdatering

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.