Happy Friday

Kl 16.00

Alltså….kommer ni ihåg att jag skrev här om dagen att jag var och hälsade på en förskola där jag eventuellt skulle få hoppa in som vikarie? Well….idag ringde telefonen så på måndag, tisdag efter lunch [ ska till ögonmottagningen med Stella på förmiddagen ] och fredag ska jag jobba. Förstå hur kul det ska bli? Det är ju detta jag hela tiden har velat göra och det var det jag gjorde innan jag fick barnen…att få arbeta med just barn, och nu ska jag det  Så idag fick jag raskt ordna med fritidsbiten för våra barn men det var inga problem alls.

Och så är det ju fredag…den bästa dagen i veckan [ tillsammans med lördagen ]. Eliott och Stella är ute tillsammans och leker just nu. Vädret idag har varit underbart och vårigt och det märks på barnen…dom är ju utebarn De Lux dom två  Fast nu hör jag att dom kommer in i och för sig…haha.

Fredagsmys blir det i alla fall ikväll…Let´s Dance börjar ju också ikväll…wihoo!!

kiddozMy kidz today

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.