Sunday

Kl 08.10

Go morron….lite tröttsamt att jag alltid vaknar tidigt nu för tiden. På vardagarna vaknar jag alltid mellan 05.20-05.30 och på helgerna vaknar jag runt 07 tiden…hallå….not fun!!

I alla fall….var ju Mello final igår. Isa som var min favorit var ju inte med så jag höll väl inte direkt på någon igår. Men näää…Frans var den jag absolut inte tyckte skulle vinna men det gjorde han. Sen tycker jag att det är lite fusk/orättvist att dom varje gång innan Franz uppträdande alltid ska spela hans Zlatanlåt. Varför extra fokus på honom och ingen annan? Nåväl….man kan inte bli nöjd varje gång.

Vet ni vad vi gjorde igår? Jo…vi premiär grillade och det var sååååååå gott. Ohhh….tala om att längta ännu mer efter sommaren nu

grillfoodGott i gott gott var det

Söndag idag då. Stella vaknade upp lite hostig och snorig och jag ber verkligen till Han där uppe att hon INTE får feber  Det skulle vara fruktansvärt dålig tajming eftersom jag ska jobba imorgon. Det är ju 9-16.30 så hon kan ju inte direkt vara hemma själv. Får hoppas på det bästa…..jag ser verkligen fram emot morgon dagen

Nåväl…båda kidzen är vakna nu så ska morgon mysa med dom. Hoppas att ni får en bra dag!

One Response to “Sunday”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.