Jobb och glasögon

Kl 10.30

Så…då var det onsdag och det är väl först nu jag har tid att sitta och plite ner ett blogginlägg, måndag och tisdagen gick i ett rasande tempo.

I måndags så jobbade jag 9-16.30. Är ju vikarie på en Fsk och det var hur kul som helst. Första dagen var det att försöka ta in deras rutiner osv. Vid 14.30 tiden fick jag en huvudvärk från helvetet och var nästintill svimfärdig. Orsaken till det var inget kaffe under dagen så jag gick in och svepte i mig en halv kopp för att försöka lindra det. Min kropp är ju hur van som helst med massvis utav kaffe under en hel dag så ja…det blev abstinens del lux som resulterade i världens huvudvärk  Gissa om jag drack mycket kaffe när jag sen kom hem?

Vi sa att barnen skulle vara på fritids när det blev dags för mig att jobba. Dock blev det inga positiva reaktioner från barnen med fritidsbiten så vi pratade om det och eftersom dom faktiskt är så stora nu så blev det att dom fick hemnycklar istället. Klara regler för vad som gäller när man går hem efter skolan och vet ni vad? Det har dom fixat GALANT!! Stella hade till och med gått ut och kastat soporna igår när vi kom hem  Eftersom dom oftast slutar skolan vid 14 så är det max 3-3½ timme som dom får klara själva.

Japp…igår var det en intensiv dag. Jag och Stella fick åka hem ifrån redan klockan 07 eftersom vi hade tid för henne till Ögonmottagningen klockan 08. Hon skulle få ögondroppar och göra fler tester utav ögonen. Vi var klara där strax efter 10 och yes…Stella kommer till att få glasögon på heltid. Dels för hennes utåtskelnings skull och dels för att hon är lite närsynt. Först blev hon inte alls glad när hon fick höra det men hon mjuknade upp sen efter att vi hade pratat om det. Nu har hon till och med berättat för hela hennes klass att hon ska få glasögon

Sen var det till att åka och lämna henne på skolan och sen var det till att ta bussen tillbaka till jobb. Mycket bussande igår känner jag….haha. Vädret var ju über kanon igår så vi var ju ute hela tiden i princip på jobb. Hoppas nu att våren kommer för att stanna.

stellabellaÄven på Ögonmottagningen så bygger hon med Lego

Efter jobb så hämtade jag mannen på hans jobb och så tog vi bussen hem och då var det allt det andra som väntade här hemma. Diska, bädda, rymma undan och starta tvätt…läxor skulle också göras och sen fanns det liksom inte så mycket tid kvar.

Idag är det onsdag, jag är ledig och ska jobba först på fredag igen. Gissa vad som behövs göras här hemma? Jo…hemmet behöver få sig en städning [ hinns verkligen inte med när båda jobbar ] så det är vad jag ska pyssla med innan barnen kommer hem från skolan. Sen ska jag försöka se om man kan ta en kopp kaffe ute i trädgården idag då vädret är lika soligt och fint som igår

Hoppas att ni har en bra dag och lika fint vårväder som vi har.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.