Okry son

Kl 11.30

Inatt vaknade Eliott och väckte mig. Han klagade på magont och huvudvärk så fick ge honom lite Alvedon innan han kunde somna om igen. Imorse då jag väckte honom så kände han lika samma så han har fått vara hemma från skolan idag. Får väl hålla tummarna att det försvinner och inte blir mer utav det.

Igår var det gymnastik träning för Eliott. Stella hoppade över igår eftersom hon är lite snorig och små hostig. I alla fall så är det ju snart dags för den STORA tävlingen i Klippan så det är hårdträning som gäller och nu börjar Eliott minsann bli liiiite nervös. Men det är bra…lite nervös ska man ju vara  Nu på onsdag blir det träning i 2 timmar. Den första timmen tränar dom och finslipar och den andra timmen blir det en liten ”förvisning” för oss föräldrar och sen dragning utav vad det är för regler som gäller. Domarna är hårda och tuffa i sina bedömningar har jag hört

lingvallenFick lapp om Gymnastik läger på Lingvallen igår också…gissa om barnen längtar? Jag får alltså hämta hem barnen från Lingvallen på min 40 års dag

Resten utav dagen blir ganska lugn. Stella slutar 13.45 idag och senare har jag lovat barnen Köttfärslimpa till middag så det ska jag göra sen. Imorgon blir det jobb igen 8-14 sen hålls det helg. Hoppas på fint väder så vi kan grilla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.