Sparkling nails…

Kl 14.35

Jahapp…Stella kom visst inte hem efter skolan idag. Hon ringde och sa att hon skulle följa med bästisen Elliot hem istället. Jaja….kul för henne….haha  Håller just nu på att koka ägg till henne som hon sen ska måla och ha med till skolan imorgon. Istället för idrott så ska dom ha påsklekar ute så där sista dagen innan Påsklovet.

Det ringdes från jobb innan. Ska ju jobba till 14 imorgon men dom undrade om jag kunde till klockan 16 istället. Det vill jag så klart men allt hänger lite på hur vida Eliott kommer iväg till skolan imorgon eller inte. Är han sjuk så blir det väl länge att vara hemma själv till 17 . Det vågar jag liksom inte. Stella kommer i och för sig hem 13 men näää! Får hoppas på att han mår bra imorgon annars får vi försöka lösa det på bästa sätt.

Nu ska jag se till att hänga tvätten här…och starta en ny omgång. Sen får jag börja med köttfärslimpan och sen kommer min bror hit efter att han slutat jobb.

nailsFixade naglarna innan…fick bli lite sparkling så där

One Response to “Sparkling nails…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.