Friday Friday Friday

Kl 18.35

Phew…då var det kväll och snart, snart vankas det fredagsmys här. Blir lite så där extra härligt efter en intensiv men rolig dag på jobb. Skulle jobba till 14 men jobbade till 16 istället och vi har i princip varit ute hela dagen. Frisk luft får man gott om i alla fall

Mannen och jag åkte bussen hem samtidigt och så mötte vi upp barnen vid Väla så vi kunde gå och handla fredagsmys tillsammans. Hemmakväll har ju öppnat på Väla som igår så det var där vi handlade vårt fredags godis. Farligt ställe det där…massa gott att välja mellan  Sen blev det en tur till Willys också innan vi gick hem. Nu har jag nyss rymt undan lite och tagit mig en efterlängtad dusch…nice!

Stella kommer väl hem snart också. När vi var på Hemmakväll så träffade hon ju bästisen Elliot där så hon följde med dom hem direkt därifrån och nu skulle hon äta lite mat där innan hon kommer hem sen.

Nåväl…önskar er en trevlig fredags kväll….nu ska jag plocka fram lite gott gott här.

candyMumma med godis från Hemmakväll

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.