Trädgårdsfix

Kl 18.30

Alltså…vädret idag….UNDERBART och jag älskar det  Mesta delen utav dagen har faktiskt spenderats i trädgården med att fixa och så där. Vi har krattat undan en massa löv som samlats uppe vid trädäcket och sen vid rabbaterna och gräset så klart. Mannen har putsat fönster och krattat han med. Stella var en väldigt duktig hjälpreda med löven och hon krattade på eget initiativ…duktig tjej  Nu är i alla fall baksidan klar med krattandet men framsidan får tas imorgon typ…orkade inte hela vägen då det är miljoner löv.

stellsinyckelpigaTada…en nyckelpiga hittade jag idag

Har nyss tagit en dusch och nu blir det en lugn kväll. Barnen ska snart in i duschen dom med och sen senare ikväll så ska vi titta på filmen The 5 wave.

Hoppas att ni också har haft en underbar dag i solen?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.