Men alltså…neeej!!

Kl 10.00

Go morron. Alltså…igår började jag få ont i halsen och idag vaknar jag med värk i hela kroppen, ont i halsen, svidande ögon och bara…bläää!! Mannen är ju förkyld här hemma, Stella är ju småsnorig och hostig och har varit ett tag och  sen nya bacillusker från barnen på jobb….den kombon  blir väl ett förkylnings resultat för mig  Ska det bryta ut får det allt se till att göra  det nu för på torsdag ska jag nämligen jobba så har inte tid att vara sjuk då.

Försöker få Stella till att vilja få ordning på allt hennes Lego. Hennes rum ser just nu kaos ut med all Lego röra [ ja…Lego röra är precis vad det är] Hon har MASSVIS men det är bara dom största sakerna som är kompletta [typ] eftersom hon har byggt en massa egenbyggen utav allt det andra. Jag vill riva ALLT och bygga om det som det ska vara så allt är komplett uppbyggt. Sen när allt är klart så kan man organisera hennes Lego stad bättre. Men hon är envis så får se om man kan lyckas få henne till det

Nåväl…önskar er en bra dag…kanske hörs senare!

eliottEliott som softade i kön till Toys r´us härom dagen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.