Tillbaka igen…

Kl 08.50

Alltså fy….här kan vi tala om att vi har varit sjuka. Ja….VI!! Både jag och mannen drog på oss förkylningen vid namn De Lux med allt vad det innebär. Ont i kroppen, snor, hosta, nysningar, kall/varm, hänging, slö, rinnande ögon…you name it. Det var väääääldigt lääängesedan som vi båda var så sjuka  Jag är fortfarande inte frisk idag men jag är bättre i alla fall så förhoppningsvis så går det mot rätt håll nu…det hoppas jag verkligen på i alla fall.

Hemmet…ser ut som kaos…jag skojar inte. Dessutom är här Lego nästan exakt överallt på nedervåningen. Stellas Lego var ju rejält katastrof…i princip inget av allt var rätt uppbyggt så under två dagar har vi delat exakt allt Lego ner till minsta lilla bit, sorterat det i färghögar och sen byggt upp allt så som det ska vara, in i minsta lilla detalj. Lagom sjuksysselsättning…haha  Men nu är det rätt och det blev minsann väldigt mycket Lego över också.

legokaosEn del av allt Lego som vi delade och sorterade…

legofriendskomplett….och när det sen var komplett uppbyggt

Igår hade Eliott en intensiv träning inför tävlingen med Gymnastiken och det var även en liten föruppvisning för oss föräldrar plus att vi skulle få en massa information  gällande tävlingen så det var bara till att bege sig dit trots sjukdom. Uppvisningen gick jättebra och det ska bli jättekul att se det på tävlingen sen  Väldigt mycket regler och allt är det inom gymnastik så det är mycket att tänka på då det är dags…har du till exempel ett plåster som inte är hudfärgat så får du avdrag, har du smycken är det avdrag, vrider du en fot fel får du avdrag, matchar inte klädslen får du avdrag osv osv. Nåväl…en träning kvar bara och sen gäller det!

Torsdag idag då. Dagen får gå ut på att kurerar sig så man blir helt återställd…skulle dock behöva ta oss till Väla och gå till Optikern med Stella [ och mig ] så hon kan prova ut glasögon.

Hoppas att ni får en bra dag och att ni är friska.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.