Långfredag

Kl 10.40

Åhhh…äntligen börjar man känna sig som en människa igen…underbart . Kroppen har en del att återhämta men ändå, man känner sig i alla fall inte halvt döende.

Igår var vi uppe på Väla, hos Optikern och beställde glasögon till Stella. Blev ett par lila Ray Ban så dom kommer i nästa vecka. Sen blir det till att få henne att använda dom då dom faktiskt ska användas hela tiden. Hon är inte storm förtjust men men….hon vänjer sig väl snabbt hoppas jag.

Fredag idag då…vet inte riktigt vad som sker idag, inte så mycket antar jag. Måste väl i alla fall få upp allt Stellas Lego på hennes rum. Just nu står allt som är färdigbyggt på hela köksbordet och resten är på golvet…haha. Men det får dock vänta lite för just nu sitter hon och kompisen Elliot här på golvet och bygger

stellaelliotBygga bygga bygga

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.