Söndag

Kl 11.10

Igår var Stella typ inte hemma på hela dagen. Hennes bästa kompis Elliot fyllde år så hon stack dit redan vid 13 tiden för att hjälpa till med tårta och lite annat innan det var dags för hans vuxenkalas [ hon var med på vuxenkalaset ]. Hon kom inte hem förräns klockan 20 och hade haft en rolig dag

Jag, mannen och Eliott tog mer eller mindre en heldag på Väla. Oki….kanske inte en hel dag som i HEL men det blev bra mååånga timmar där….haha. Vi startade på Yoogiboost och sen vandrade vi rundor typ överallt, handlade och sen avslutade vi med middag på Mattorget. Mannen och Eliott åt från The American Steakhouse och jag från Graffitti…jag älskar ju bakad potatis och är inte lika glad för kött som dom två är  En mysig och trevlig dag blev det men sen var man helt slut när man kom hem.

bakadpotatisMin goda mat igår…slurp

Söndag idag då ja….en lite blåsig sådan. Vet inte vad som sker idag men tar det väl lite som det kommer antar jag. Barnen är på sina rum just nu och jag får väl snart ta och bege mig till affären. Vad vi ska äta idag har jag ingen aning om, är helt slut på middags ideér.

Hoppas att ni får en bra dag!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.