Busfabriken

Kl 18.30

Hallelulja…typ….isch. Jag är helt slut nu så det ska bli väldigt skönt att hålla kväll. Min bror kom hit på lite kaffe innan då han hade varit på IKEA. Mitt i allt så blev det att vi åkte till Busfabriken med ungarna…haha. Så kan det bli. Ungarna hade så klart superkul och jag har nog aldrig sett dom så svettiga som dom var när vi åkte hem. Jisses Amalia alltså  Det var ganska mycket folk där idag och även om man själv inte direkt springer runt och busar så blir man rejält trött i huvudet för det är så mycket olika ljud…..jag har skitsvårt för olika ljud blandat, blir typ helt koko i huvudet  Nu dröjer det tills nästa gång vi åker dit…inte direkt ett favorit ställe att hänga på.

busfabrikenDet blev EN bild på Stella i vulkanen innan dom sprang på olika håll och sen såg man knappt dom mer

Hemma sen så var det dags att laga mat. Blev sommar mat idag [ nypotatis, köttbullar, prinskorvar, gräddfil, lök och gräslök ] och det var sååå gott. Första sommar maten för i år minsann. Sebastian åkte för ett tag sedan, kidzen har duschat och pysslar nu med sitt på sina rum. Ikväll tänkte vi se ikapp oss i Beck filmerna…tror att det är 2 eller 3 stycken vi har att se. Vi har ju bara tittat på Castle så vi har sparat Beck…blir perfekt ikväll tycker jag

Nää…tänkte också snart bege mig in i duschen och sen blir det inte så mycket mer här som sker…ska bara lata mig i soffan, så det så

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.