Annandag Påsk…

Kl 20.10

Visst är det Annandag påsk idag…eller är jag helt ute och cyklar?? Oavsett…hej på er och hoppas att påsken har varit bra?

Ny vecka imorgon och nu hoppas jag verkligen att vi får förbli friska. Lite hosta och lite snorighet kvar hos både mannen och mig men annars helt ok. Tur att barnen har klarat sig och jag hoppas att dom fortsätter med det

Imorgon ska dom inte till skolan då det är studiedag imorgon så det blev en dag extra ledighet för dom, skönt. Dock ska dom ändå komma i säng i tid ikväll och så får jag nog se till att väcka dom imorgon bitti så dom inte sover allt för länge. Vill ju gärna att dom somnar sen på kvällen…right?

Dagen idag har varit lugn. Jag och mannen har spelat lite Fifa 16X-boxet, kände att det var längesedan. Stella har lekt med sin kompis Elliot nu på eftermiddagen och Eliott har sysslat med sitt.

Nåväl….ville mest bara in och skriva hej.

stellsibellSnäckan

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.