Tuesaday…as simple as that

Kl 16.50

Ja, då var hela dagen nääästan passerad och jag har ägnat den åt att städa här nere. Kan säga att det behövdes efter min och mannens sjukdomstid då vi inte orkade ge oss på något direkt. Var i och för sig en snabb tur upp på Väla i förmiddags. Hittade en tröja och en kofta men inga byxor. Surt…allt ska vara så himla tight och låg skuret nu för tiden…bläää  Jag vill gärna kunna både andas och röra mig liksom.

Nåväl…imorgon så blir det en sådan där intensiv dag. Ska jobba 7.30 till 16 [ på småbarns avdelningen imorgon…yeah ] så får åka hem ifrån tidigt och sen har barnen gymnastik så jag hinner i princip hem om efter jobb för att hämta dom och sen bege sig dit direkt. Kommer hem sen vid 20 tiden på kvällen och då lär jag vara helt slut…haha.

Jaja….Stella sitter och spelar Minecraft här nere med Elliot och vår Eliott sitter uppe på sitt rum. Skola för dom imorgon, mindre populärt

Tuesday-designstyle-friday-m

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.