Sunday

Kl 10.30

Go morron…eller go förmiddag rättare sagt.

Då  var Fotbolls Em igång…tjohoo…fler än jag som tittar antar jag  Ikväll är det Tyskland som spelar så då måste jag givetvis titta. Igår var det Tyskland och Sverige som spelade. Ja….Fifa 16 då. Mannen vann dock med 6-5 men kul var det…haha.

Hur är det med mitt knä nu då efter cykelolyckan? Jodå…jag trodde att det hade gått över typ. Har gått bra att cykla och gå i trappor så länge knät inte kommer snett. Igår var jag dock lite mer aktiv med det vilket straffade sig lite och nu är jag lite haltande igen. Jag gissar på att det är en liten spricka i det men det är ingenting som görs något åt. Så jag antar att jag inte direkt behöver överanstränga det så får det ju gå över av sig själv…hoppas jag.

Barnen hade skolavslutning i fredags. Jag jobbade dock så det var den första avslutningen som jag missade  Mannen var med dom så han dokumenterade i foto och film som jag fick se sen. Det var fint och väldigt annorlunda mot den andra skolan dom gick på…blev glad över att National sången sjöngs  Nu är jag dock lite nervös över att dom ska vara hemma själv medans vi jobbar. Men får förbereda med mat som dom kan köra i micron och så där…och hoppas på att dom verkligen håller sams och ordning här hemma

Avslutar med en bild på Eliott som fått upp intresset för fotboll igen. Kan inte förstå att denna påg blir 10 om 11 dagar:

eliottVart tog min lille kille vägen?

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.