Stella 9 år

Kl 12.00

Idag är det ingen vanlig dag för det är STELLAS födelsedag…HIPP HIPP HURRA vår älskade dotter och lillasyster Bildresultat för smiley heart.

För 9 år sedan vid denna tiden gick jag hemma med en liten Eliott , var 4 dagar över tiden och hade kraftiga värkar. Dock skulle det både bäddas, rymmas undan och duschas innan vi skulle bege oss iväg till förlossningen Bildresultat för smiley wink Jag tror att vi var på förlossningen strax efter 14 och klockan 16.16 kom en liten tös ut med väldigt mycket hår på huvudet. Lilla älskade STELLA. Nu har 9 år gått och nu är du en härlig tös med mycket humor och skratt och envishet och så mycket mer. Älskar dig till månen och tillbaka ziljoner biljoner gånger om. GRATTIS på din födelsedagBildresultat för smiley heart

paketFina paket till vår prinsessa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.