Kl 09.00

Alltså gårdagen, den var PERFEKT. Solen lös klart på himlen, det var vindstilla och det var varmt. Gick snabbt till affären på morgonen och inhandlade goda frukostbullar osv som vi sedan åt ute i trädgården. Himla mys och så mycket godare att äta ute 

frukostGott med frukost i trädgården

Hela resten utav dagen spenderades så klart utomhus. Det blev mycket bad igår och att ligga och flyta runt på våra luftstolar är ju bara så härligt. Bra musik i bakgrunden och en öl eller brezeer i handen…oyes. Ett tag var hela familjen i och badade och hade skoj. Igår var vi lite lata och struntade i att grilla eller laga mat. Hade köpt revben [ sallad till mig dock då jag inte tycker om revben ] och vitlöksbaguetter som även det åts ute i trädgården. På kvällen sen så var man trött så faktiskt blev det att vi la oss vid 23 faktiskt…men en kväll med ”tidig” läggning är ju helt ok 

brezeerfarochdottermoiMycket badande blev det igår [ Eliott vill dock inte synas på bild ]

Idag då? Tja…vädret är grått och det sägs att det ska regna. En dags vila från solen kan kännas ok. Blir väl att bygga Stellas Lego eller spela tv-spel. Vi får se helt enkelt vad det blir utav dagen.

Hoppas att ni får en bra dag.

Leave a Reply

Instagram
Arkiv