Kl 08.10

Alltså…somnade vid typ 01.30 igår och ändå vaknar jag tidigt, typ vid 07.40. Det måste vara åldern liksom 

I alla fall…igår så fixade vi med Stellas Lego..eller en liten del utav det eftersom hon har enormt mycket Lego. Hela hotellet byggdes, Stephanies hus och flygplanet. Ut med allt löst Lego på golvet och så var det till att leta smådelar som tillhörde. MAJ GAD…det är ju inte själva byggandet som tar tid utan det är ju och hitta allt. Vi får ta typ två bygge åt gången och fixa till då inget utav hennes Lego är rätt byggt längre. Lär ju ta sin lilla tid om man säger så 

legoMassvis utav Lego…leta, leta, leta

Idag är det måndag och nu har jag bara två veckor kvar utav min semester. Önskar att tiden går liiite saktare nu för dessa två veckor som har varit har gått fort, alldeles för fort. Hoppas på superväder dessa två veckorna nu för dom varma sommardagarna som har varit kan man ju faktiskt räkna på en hand 

I eftermiddag/kväll ska vi faktiskt hem till Anna och Andreas på lite grillmys. Ska bli kul….har inte träffat Anna på typ 3 veckor nu. Känns konstigt då man träffades varje dag på jobb innan. Blir tomt utan henne på jobb sen men tur dock att vi kan träffas på hemmaplan 

Jag har kanske inte berättat det men jag ska ju jobba med två nya kollegor här efter semestern. En utav dom har jag redan arbetat med lite här innan semestern och den andra tjejen har jag bara träffat snabbt vid hennes arbetsintervju. Kommer till att bli spännande med ett helt nytt arbetslag 

Nåväl…ska se till att få i mig lite mer kaffe, denna underbara och behövliga morgondryck 

 

Leave a Reply

Instagram
Arkiv