Kl 09.15

Oh my…tycker dagarna går alldeles för fort nu, inte ok. Bara 12 dagar kvar utav min semester liksom. Får faktiskt ge ett stort minus till vädret, har inte alls varit det här sommarvarma och härliga. Nå….en del dagar kvar har det på sig att rätta sig.

I förrgår gick vi hem till Anna och Andreas vid 17.30 tiden. Det bjöds på grillat, god efterrätt, snacks och öl. Alltså…jag åt så ja nästan sprack, sjukt gott och sjukt trevligt. Alla fyra kids [ Eliott, Stella, Elliot och Elias ] lekte och hade skoj tillsammans. Dom hoppade studsmatta, spelade spel och lekte kurragömma  Var hemma vid 00.30 slaget och då så jag och mannen nya avsnittet utav Game Of Thrones innan vi la oss.

etttvatreMassa gott

Igår var vi helt slöa och trötta så det blev en sådan där dag då X-boxet fick jobba lite…haha. Fanns inte så mycket ork till något annat. Eliott vaknade med ett blått öga då han och Elliot krockade i studsmattan. Eliotts ögonbryn fick sig en rejäl smäll så han ser ut därefter. Inte så där att han har en jätte blå klocka men ja….ögonlocket är ett blåmärke och det blev en bula. Får se hur det ser ut idag sen då han vaknar. Han sover ju länge…typ till 12-12.30 

Nåväl….önskar er en bra dag…hoppas att solen lyser på er.

Leave a Reply

Instagram
Arkiv