Kl 09.00

Halli hallå….var ett tag sedan men nu kommer ett litet bildinlägg Bildresultat för emoji thumb up

ettVi var på ÖB en dag och skulle köpa något och jag testade på skoj läsglasögon. Jag har vetat med mig själv länge att det behövs men inte tagit tag i det. Nu gjorde jag dock det och köpte ett par. WOW är allt jag har att säga och kan faktiskt säga att det är mitt bästa köp hitten tills [ nu under sommaren i alla fall ]. Att läsa på mobilen, datorn och böcker utan att behöva överanstränga ögon…helt fantastiskt Har ju struntat i att läsa eftersom det har blivit alldeles för jobbigt. Ska köpa ett par till som jag kan ha på jobb så jag kan läsa sagor för barnen utan ansträngning.

tvaHade en mys/shopping dag på Väla en dag. Brukar vara med kinkiga barn men icke denna gången. Blev även en fika på Espresso House och sen middag på Restaurangtorget. Vi är väl på Väla ganska ofta men denna gången var den bästa…vilken skillnad att gå med glada barn…haha.

treKan på riktigt säga att sommarvädret denna sommaren har varit det sämsta på lääänge. Dom soliga och varma dagarna kan man räkna på en hand, sämst och ja…jag är väldigt besviken då jag älskar sol och värme. Det har regnat och blåst och varit molnigt det mesta utav mina 4 veckors semester. Mer höst än sommar….verkligen 

fyraDom få dagarna då det har varit sommarvärme har spenderats med sol och badhäng i trädgården. Fullkomligt älskar dom dagarna då man börjar med sommarfrukost [ barnen kallar det så ] ute i trädgården och sen är det en massa mys med sol, bad, musik, grillning och god dricka på det. Det bästa Bildresultat för emoji thumb up

sexOavsett väder så har det grillats väldigt mycket. Igår grillades det fiskpaket till mig och barnen och kött till mannen. Jag lovar att det blev matkoma de lux efteråt…haha. Grillat är godast…så är det 

Och så är det fredag idag och på måndag är det dags för jobb igen. Dessa 4 veckorna gick alldeles för fort men men. Jag och Stella ska till Väla i eftermiddag och fixa naglarna. Mina ser just nu för j*vliga ut så det är mer än behövligt kan jag säga.

Jaja…det var en liten uppdatering från mig. Hoppas att ni har det bra.

 

Leave a Reply

Instagram
Arkiv