Kl 10.30

Igår eftermiddags hade jag tid för att äntligen göra nya naglar. Det var verkligen på tiden för mina gamla såg hemska ut…haha. Men nu är dom fräscha och fina igen  Innan naglarna gjordes så blev det så klart en fika på Espresso House med La Familia också och sen gick mannen och Eliott och strosade runt för sig själva. Stella var med mig och fick sina naglar målade hon också. Hemma sen på kvällen så färgade jag håret också…nu är det väldigt rött nails

Idag då?? Tja…ute är det höst med regn och blåst så det blir en sådan där hemma dag…typish. Ska iväg och handla och så blir det väl till att ta tag i tvätten. Har i och för sig redan startat en maskin men det är mycket kvar…suck.

Idag blir det i alla fall Tacos till middag efter Eliotts önskemål och det kan passa bra idag. Längesedan som vi hade det också för det har blivit mycket grillat nu under semestern. Jaja…får se vart dagen bär hän….hoppas att ni får en bra dag och att solen tittar fram hos er.

 

Leave a Reply

Instagram
Arkiv