No more Vacay

Kl 18.20

Jaha…då var det Söndag kväll nu då…typ. Ingen mer semester för min del och imorgon är det tidigt uppstigning då jag börjar klockan 07. Gissar på att jag kommer till att vara grymt trött då alarmet ringer  Och självklart så ska det [ som det ser ut nu i alla fall ] bli soligt och varmt imorgon *hrmpf*. Jaja…hoppas på att mannen och barnen får en mysig dag. Dom är ju lediga i två veckor till.

I alla fall. Familjen åt spaghetti med köttfärssås idag till middag. Jag tänkte att jag skulle kanske faila där idag [ har ju inte ätit kött på ett par dagar ] nu men jag gjorde en vegetarisk pastasås till mig istället som jag åt. Så det fungerade ju galant 

food

Och ja…det har typ vräkt ner hela dagen idag. Med åska och blixtrar i massor. Trevligt väder ju…eller inte. Men nu när det är kväll…ja då kommer solen så klart…haha.

rain

Jaja…ha det bra…ska upp och plocka fram kläder till morgon dagen!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.