#work

Kl 07.15

Japp…min semester är slut och i måndags var det åter dags för jobb. Kul att komma tillbaka och träffa kollegor och barn men saknar familjen som fortfarande är hemma och har semester dock.

Eftersom min förskola är stängd tre veckor under sommaren så blev min första vecka på en annan förskola [ 3 förskolor ihopslagna ]. Denna veckan är jag inte bland ”mina kollegor” och ”mina barn” men det funkar ändå. Ska ändå bli skönt nästa vecka då det är tillbaka som vanligt på min förskola. Ska även bli kul att träffa alla nya kollegor som kommer då också…blir en spännande termin 

Anyway…jobbar till 17 idag så är hemma sent. Kommer till att sakna familjen extra mycket idag. Igår var jag hemma 13.30 typ….och Eliott hade inte ens vaknat då…haha.

Önskar er en bra dag.

workI väntan på bussen mot jobb igår

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.