#torsdag

Kl 05.40

morningMorgon kaffe…ett måste för att klara dagen

Go morron. Idag jobbar jag 7-16 så det är en helt ok tid faktiskt. Får se vad man hittar på med alla barnen idag då det ska bli regnigt i princip hela dagen. Har det någonsin regnat så mycket under en sommar?

Igår när jag kom hem så var barnens kusin Tilda här. Stella ,Eliott och Tilda hade badat en massa och haft high life i poolen. Att det regnade mellan varven var inget som dom brydde sig om. Tydligen mycket roligare att bada då det regnar  Mannen hade ordnat fint med nya blommor ute i trädgården och det blev jättefint. Våra andra dog utav alldeles för mycket regn. Tur att man kan köpa nya…haha.

Mannen hade även köpt en fin bukett rosor till mig, bara så där,  så det blev jag jätteglad för. Han kan han….min man…..love you babe

rosesRosor till mig från min underbara man

Snart helg då. På lördag så ska vi hem till Dennis och Johanna och grilla och umgås…blir trevligt. Men nu….ska mot bussen om ett tag så önskar er en fin dag och hoppas att det inte regnar på er.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.