And it´s friday

Kl 07.10

Alltså vädret igår…katasrof verkligen  Det regnade konstant under hela dagen igår. Det regnade från 9 på morgonen till typ 20 på kvällen med en halvtimmes paus cirkus och på kvällen kom det även också. Nej…vi var faktiskt inte ute med barnen igår på jobb…körde lite film mys och så där istället. Den dagliga verksamheten har ju inte kommit igång än så det var helt ok.

Idag ska väl vädret inte bli så där jättemycket bättre…åska och regn idag också. Sjukt trist  MEN…det är fredag idag i alla fall så det är ju skönt. Stänger på jobb idag så det är en lång dag och jag är hemma sent. Blir en snabb vila när jag har kommit hem så man orkar hålla sig vaken ikväll..haha 

HX festivalen drog igång i stan igår. Tyckte det var superskoj förr då det hette Helsingborgs festivalen [ och var stoooort ] men sen gick det ut för och är inte alls kul längre. Denna gången är det inom ett så liiiitet område så känns knappt lönt. Vi tänker inte bege oss dit detta året, hoppar över det. Hoppas att dom ändrar tillbaka det till Helsingborgs festivalen någon gång…eftersom det faktiskt är så som Helsingborgarna vill ha det.

Nåväl…over and out…ska strax ta bussen mot jobb. Ha en fin dag.

baaaadStella med kompisen Maja då dom badade härom dagen

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.