#mondayallday

Kl 06.30

I lördags så var vi alla [ Jag, mannen, Eliott, Stella, Robin, Nettan, Wille, Svärmor, Linda och Patrik ] hemma hos Dennis och Johanna [ och Andre och Tilda ] och grillade och hade trevligt. Det var god mat och yes…jag kunde avstå från kött så även denna gång. I alla fall så hade vi superkul och ja…det var första gången på år som jag blev…hmmm….lite överförfriskad…så att säga…haha  Stella följde med Robin hem sen för att sova där och vi kom väl hem vid 24  slaget någonstans….tror jag. Mådde inte så bra då kan jag säga och igår var jag dagen efter typ hela dagen. Men men…det var värt det faktiskt 

loveJag och min andra hälft

crazyJag, svärmor och svägerskan

Måndag idag och det är dags för jobb…är äntligen tillbaka på mitt rätta ställe idag och idag börjar även vår nya kollega Emelie…blir spännande och kul. Jag och My [ min andra kollega ] har en massa ideér och fix som vi ska ordna med denna veckan. Vi vill ha klart allt till nästa vecka då våra nya barn börjar och sen kör vi. Japp…blir bra detta 

Jaja….hoppas att ni får en toppen dag.

yumyumOrkade verkligen inte laga mat igår så det blev en räkmacka för min del. Mannen och Stella åt revben och Eliott åt en sallad han mixade ihop från Coop.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.