#tisdag

Kl 06.30

Hoppsan…gick kanske upp lite för tidigt idag då jag redan är klar och det är över 1 timme tills bussen går. Jaja….så kan det bli ibland 

Alltså igår….det var sjukt kul på jobb. Min och Mys nya kollega började och vi tre blir definitivt en bra kombination. Kändes så direkt så tummen upp för det. Denna veckan är det relativt lugnt på jobb med få barn, alla nya barn börjar först nästa vecka. Så igår möblerade vi om hela vår avdelning och rensade och sorterade alla leksaker, papper och annat. Det blev så himla bra  Idag ska vi fota alla leksaker och klistra fast bilderna vid respektive sak, sätta upp alla namn lappar osv. Känns bra att ha exakt allt klart inför start nästa vecka.

Våra barn här hemma….försöker få in dom i rätt kvällstider och rutiner här på kvällarna eftersom skolan börjar nästa vecka men ja….går si så där. Lättare med Stella men Eliott smyger upp och spelar när vi har somnat så får väl sätta lås på X-boxet och datorn. Han om någon har ju vänt på dygnet. Han lär ju få en tuff första vecka om han inte vänder rätt!!

Jaja…stänger på jobb idag så kommer hem sent till min älskade familj ikväll…men dom får nog en mysig dag i alla fall 

smattingarSmååå pluttar för ett X antal år sedan 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.