Slut i rutan

Kl 17.55

Puh…då var första jobb dagen efter julledigheten avklarad. Var kul att träffa alla igen och så mysigt att välkomnas utav små barn kramar  Hade ändå en relativt kort dag [ 7.30-15 ] så det blev lite utav en mjukstart.

kaffeMorgon kaffet på väg till jobb

ekorrenHar äntligen fått upp en vägg mellan småbarns avdelningarna så jag piffade till den lite med färgglada bokstäver

gifts

Var ju sjuk innan julledigheten så hade lite julklappar som väntade på mig på jobb från barnen…tack så mycket 

Japp…och nu är det minsann till att ta tag i det här med att inte äta godis och annat skräp. Vågen visar uppåt och kläderna har blivit tightare…INTE ok. Jag är en äkta ”gottegris” och har väl varit inne på samma spår innan med att sluta. Hmmm…har ju gått så där med det  Men det är bara till att starta nu med att skippa onödigheter, börja träna och promenera…detta tillsammans med min andra hälft så blir det både lättare och roligare, inte sant?

Nåja….hörs imorgon igen, hoppas att ni får en mysig kväll.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.