S-U-N-D-A-Y

Kl 10.05

Kom på att jag inte har visat Stellas rum som vi gjorde om. Detta gjordes dock i oktober men jag hade ju i och för sig en period där då jag inte bloggade. Hennes rum var förut ett barn rum. Det gick i rosa och vitt och det fanns miljoner leksaker [ har tyvärr ingen förebild som jag orkar leta fram ]. Nu gjorde vi om det helt efter hennes önskemål och hon ville ha sitt rum i grått och vitt med lite inslag utav svart och att leksakerna skulle bort. Hon ville ha ett ”tonårsrum” helt enkelt Var uppe och fotade lite snabbt igår. Inte världens bästa bild men så får ni alla fall se.

stellasrumStellas rum. Det blev nya tavlor, nytt överkast och sängkläder, en golvspegel, nya låder till hennes hylla, nya fönsterlampa och nya ”boll” lampor till hennes hylla, nya mattor, skrivbordet gjordes om från rosa/vitt till vitt, ny klocka på väggen, nya gardiner och en del annat smått och gott. Hon blev nöjd och glad och likaså vi.

Söndag idag då ja och jag vaknade redan strax efter 08. Barnen sover ännu men får väl snart väcka dom så dom kan somna ikväll. Jag ska se till att fixa min Spotify lista så jag får in lite bra musik. Sen får vi se vad det blir av utav dagen helt enkelt.

stellaFick hem en trött tjej igår som hade övernattat hos sin kompis och sen härjat på Karlslundsbadet i Landskrona.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.