Memories

Kl 18.45

Ni vet att det på Facebook dyker upp minnen ibland? Idag fick jag ett minne på en video då barnen var små. Det ledde till att vi satt hela familjen och kollade igenom en massa videos från när barnen var små. Alltså…ja kan inte förstå att dom har varit så små. Var himla kul att titta på och så kul att ha kvar till barnen sen när dom är stora 

memoriesLite bildklipp från videosarna vi tittade på…smååå pluttar 

Vi har nyss ätit middag [ eller ja…det var ett tag sen men ]. Äntligen har jag fått äta ugnsbakad falukorv med potatismos. Skoja att jag har längtat efter det? Eftersom jag hade en vegetarisk period så var det över ett halvår sedan som jag åt det. Satt fint det Har även snickrat ihop den kommande veckans matsedel och den fick godkänt utav barnen

matsedel

Nu ska jag ta tag i disken, sen duscha och sen hålla kväll. Stella somnade en runda i sängen innan så ska bli kul att se när hon somnar ikväll 

Ha det gott…hörs imorgon!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.