Måndag, motion och tatueringar

Kl 19.30

Ny vecka och jag är helt slut. Tog ett hastigt beslut igår kväll att jag skulle cykla till jobb idag och när jag väl hade bestämt det så kunde jag ju inte backa undan. Och det är ändå en runda på lite mer än 1.5 mil till och från jobb. Det var sviiiinkallt imorse och så klart så hade jag motvind. Hem gick det däremot lättare. Ska cykla till jobb oftare, helt klart men det får bli aningens ljusare ute på morgnar och kvällar för jag är ju sjukt mörkrädd…haha.

Det gick bra på jobb, en ny kollega och två nya inskolningar. Jobbade även över 1 timme idag men det var helt ok. Efter jobb var det till att cykla inom affären och sen hem och laga mat och sen diska. Nu sitter jag och pausar i soffan och skriver ett blogginlägg. Samlar kraft till att orka bege mi in i duschen  slut är bara förnamnet!!

I alla fall…innan ja avslutar så tänkte ja visa mina tatueringar. Har ju 3 stycken fast vissa envisas med att säga att jag har 5 

tatoosDen första är ju namnet på våra barn. Min första tatuering som jag fick när jag fyllde 40. Den sitter på neder  yttersida utav vänstra benet. Älskar typsnittet och älskar tatueringen. Den andra är bokstaven K i ett hjärta och den sitter på vänster handled. Bokstaven K står för min sambo [ Kim ], min andra hälft, min pusselbit. Den tredje tatueringen är barnens person nummer och den sitter på höger underarm. Detta är tatueringar som jag inte kan ångra men nu är jag sugen på fler…haha. Det blir lite som ett gift när man har skaffat en

cyklingEn sådan här runda till jobb och en lika lång runda hem…bra motion får jag säga.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.