Onsdag!!

Kl 20.10

Sååå, då är det äntligen kväll efter en intensiv dag. Hade ju öppning på jobb imorse så har ju varit uppe sedan 03.45. Jo…trött var bara förnamnet men det är ändå mysigt att öppna. Ska blogga detta inlägget och sen ta mig en dusch innan det hålls kväll på riktigt.

Efter jobb så åkte jag bussen till Willys och sen hem. Eliott fixade sin läxa och jag och barnen pratade lite innan jag la mig i soffan för en liten vila. När jag har öppnat måste jag vila efter jobb för att inte däcka typ klockan 18 på kvällen 

Middag har också lagats men jag behövde bara skala och koka potatis och sen tog Eliott över. Han gjorde remouladsås, stekte fiskpinnarna och fixade rivna morötter med majs…och just det, han delade citronen också. Så det blev inget kvar till mig att göra…haha.

eliottEliott vill inte synas på sociala medier men denna bilden godkännde han

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.