Hello there…

Kl 19.10

Jahapp…då har man varit sjuk. Hinner möta alla barnbaciller på jobb och sen är det kört. Alltid lika samma efter ledighet. Har varit helt off i värsta förkylningsviruset, till och med rösten svek mig.  Gick till jobb ändå i tisdags men det slog ut mig helt.Men aja…äntligen tillbaka till jobb imorgon, skönt det 

Har egentligen inte så mycket att skriva om just nu…vill väl mest ge ett tecken på att jag lever…haha. Försöker få in Stella i duschen men hon har sagt väääänta i nu kvart typ. Tydligen så gör hon något såååååå viktigt på mobilen Åhh, båda barnens ska förresten på teater imorgon med skolan. Dom ska se RapunzelStadsteatern. Eliott är väl i och för sig inte så där jätteroad över det men det blir nog bra.

På lördag ska jag Ä-N-T-L-I-G-E-N fixa naglarna. Dom är sjukt långa och fula just nu . Ska bli himla skönt. Stella ska också följa med för hon ska klippa sig. Äntligen så har hon bestämt sig för att kapa en bit utav håret och så ska det klippas i lite etapper. Yeah!!

Anyway…hinner inte blogga mer nu…ska duscha och stryka.

stellaVår vackra dotter 

smoothieEn smoothie full med vitaminer

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.