Bye bye ugly nails

Kl 09.55

Lördag…man kan sova ur länge man vill…och jag vaknar klockan ÅTTA. Alltid samma sak…..gaah!! Aldrig att jag kan sova länge…haha.

Men…idag är det i alla fall dags att fixa nya naglar. Mina är just nu extremt långa och fula och man har försökt gömma dom så gott man kan. Har haft dessa i två månader och det är alldeles för lång tid. Men vid jul och nyår fanns det inte tid och sen har det bara inte blivit av. Idag ska dom bli snygga i svart och mörklila har jag tänkt 

uglynailsBye bye ugly nails

Efter att jag har fixat naglarna så ska Stella till frisören och klippa sitt hår. Wow….äntligen liksom. Hoppas på att hon vågar kapa en bra bit. Det skulle bli sååå snyggt. Tror att mannen också ska följa med för han vill kika på nya fönsterlampor. Får se vad man kan hitta för något.

Anyway…uppdaterar bloggen mer sen. Hoppas att ni får en härlig lördag!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.