Black and purple

Kl 19.30

Ojsan hoppsan sa…det blev visst en hel dag på Väla. Jag och Stella gick dit vid 11 för vi tänkte ta en fika innan jag skulle fixa naglarna. Sagt och gjort så det blev så klart att vi gick till vårat stammis ställe….Espresso House. Finns liksom inget annat alternativ för oss 

Sen var det naglarna som fixades på Kelly´s Nails. Åhhh, jag blev grymt nöjd och det blev i färgerna svart och mörklila, sååå himla snyggt. Skönt att få väck det gamla och fula. Nu har jag bara en liten tipp på pekfingret som är en lösnagel [ bröt ju den förut ] och sen är resten mina ena naglar.

Nya och snygga naglar

Sen gick vi och köpte present eftersom Stella ska på kalas imorgon. Kalaset är på Prison Island så hon kommer ju till att ha det superkul. Sen strosade vi runt lite på Väla. Köpte nya inneskor som jag ska ha på jobb och ett set med lösnaglar och nagellack till Stella [ som jag nyss har fixat på henne ]. Efter det gick vi till Frisörmakarna och Stella klippte håret. Blev en bra bit längre klippt än vad vi sa och så lite etappklippning på det. Blev supersnyggt och hon blev hur nöjd som helst

Stella gick hem efter det och då kom mannen istället. Blev ännu en fika på Espresso House och sen har vi strosat runt på egen hand i lugn och ro. Mysigt att gå där utan barn. Köpte lite vad vi skulle ha och sen gick vi hem strax innan dom stängde. Härlig dag helt enkelt.

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag mysa ner mig i soffan med mannen. Ska se på Gladiatorerna och sen blir det film mys efter det.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.