Monopol och strulig tvättmaskin

Kl 09.10

Igår när vi var på Väla så köpte vi med oss ett brädspel hem. Det blev Monopol och det är faktiskt vårt första brädspel…haha. Vi har sällskaps spel så som just Monopol och Trivial Pursuit bland annat men det har vi på vårat X-box och ni får hålla med om att inget slår att spela ett klassiskt brädspel där man faktiskt sitter tillsammans runt matbordet och spelar? Ska i alla fall samla på oss en hög med brädspel för det är faktiskt mycket roligare 

Nya spelfigurer i Monopol…jag har helt klart tingat pingvinen

Japp…och nu på morgonen när jag skulle starta tvättmaskinen…då fungerar den INTE…alltså VA??? Får be mannen kolla över vad som kan vara fel…han brukar fixa i princip allt som felar. Måste kunna tvätta liksom. I alla fall tur att det inte ligger världens största tvättberg i badrummet men hey….det fylls på snabbt i denna familjen så den måste fungera typ….snart…nu?

Stella ska på kalas idag och sen får vi se vad vi andra hittar på. Ska knåpa ihop nästa veckas matsedel i alla fall. Några ideér? Blir väl mest lite fix och trix på hemmaplan gissar jag på. Hela dagen igår spenderades ju på Väla så kan absolut vara skönt att vara hemma idag.

Anyway…hörs kanske senare igen…nu är det kaffe som gäller och så ska jag väcka liv i mannen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.